Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Szezonzáró a Mikulással a Vasúttörténeti Parkban

 

Szezonzáró a Mikulással a Vasúttörténeti Parkban

Program december 4-re

Az év végi, ünnepi programok között idén is lesz lehetőség ellátogatni a Vasúttörténeti Park hagyományos Mikulás – ünnepségére. Az idei utolsó esemény december 4-én kerül megrendezésre, a megszokott színvonalas és színes programokkal, a Park által kínált élményeket legközelebb csak 2023 tavaszán élvezhetik a látogatók.

Idén, december 4-re, vasárnapra tűzte ki a Vasúttörténeti Park az év egyik leghangulatosabb családi eseményének megtartását, mely az ünnepi előkészületek, és természetesen Mikulás és manói köré szerveződik majd. Az ünnepi forgatag töretlen népszerűségnek örvend minden évben, ezúttal is számos szórakoztató programelemmel gondoskodnak a szervezők a felejthetetlen élményekről. Érdemes feljegyezni az esemény időpontját, hiszen a Vasúttörténeti Park ezt követően bezárja kapuit, és legközelebb csak 2023 tavaszán nyit újra.

A szezont lezáró programok egész nap, két előadássorozattal várják a látogatókat, Mikulás és manói érkeznek a gyerekekhez, a délelőtti és a délutáni órákban is találkozhatnak velük a látogatók. A családok körében méltán népszerű, autentikusan berendezett Mikulás-szobában várják majd a gyerekeket, ahol fotókkal is megörökíthetik a szülők a kicsik élményeit.

Arcfestéssel, kézműves programokkal is készülnek a szervezők, így akár a mézeskalács-díszítést, vagy karácsonyfadíszek készítését is kipróbálhatják kicsik és nagyok egyaránt. Délelőtt és délután is az Apacuka zenekar koncertje gondoskodik a fülbemászó dallamokról, Kőhalmi Ferenc interaktív bűvész showműsora pedig igazi téli varázslatot ígér a gyerekeknek.

„A karácsonyi hangulatot megteremteni a Vasúttörténeti Parkban minden évben az egyik legkedvesebb feladatunk, idén sincs ez másként. Nagy öröm számunkra, hogy a hozzánk érkező családokat évről évre kellemes karácsonyi élményekkel ajándékozhatjuk meg, Mikulás és manói közreműködésével. Az idei szezont lezáró esemény ezúttal is különleges hangulattal várja majd a látogatókat.” – mondta el Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője.

A délelőtti előadássorozat 10-től 13 óráig, a délutáni 14-től 17 óráig tart majd.

További információ: http://www.vasuttortenetipark.hu/

A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!