Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

TOP 5 húsvétváró piac

 

TOP 5 húsvétváró piac

Finomságok, ajándékok közvetlenül a termelőktől

Bár nem klasszikus családi program, de a piaclátogatás jót tesz a testnek és a léleknek (ha a pénztárcának nem is annyira). Nagyszerű lehetőséget teremt, hogy elbeszélgessünk a gyerekekkel arról, hogy miként kerülnek a finomságok az asztalunkra, miért jobb vegyszer nélkül növényt termeszteni vagy közvetlenül a termelőktől vásárolni. És persze az sem utolsó szempont, hogy csupa-csupa friss terménnyel örvendeztethetjük meg magunkat és a családot a húsvéti ünnepek alatt. 



Tavaszi vásárok a Kulturkúriában (1028 Templom u. 2-10.)


Fantasztikus tavaszi vásárokkal várnak minden kedves érdeklődőt Hidegkúton április 1-jén és 2-án. Április 1-jén 7-12 óráig biopiacot tartanak friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, gabonával, pékáruval, méhészeti termékekkel, tejtermékekkel és húsokkal. Új kezdeményezés a Piac a fekete macskához, amelyet első alkalommal április 2-án 8-13 óráig rendeznek meg.  Céljuk létrehozni egy olyan vásárt, találkozási pontot, szabadtéri közösségi helyszínt, mint amilyen a Liliomkerti piac a Balaton-felvidéken, vagy az egyre inkább közösségi térré is váló Fény Utcai Piac.


Húsvéti termelői vásár a Virág Benedek Házban (1013 Döbrentei u. 9)


Közeleg a húsvét, és ez alkalomból a Budavári Önkormányzat nagyszabású termelői vásárt szervez április 2-án 9:00 és 13:00 óra között, melynek helyszíne ezúttal a Virág Benedek Ház.
 Minden megtalálható lesz, ami nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Az elmaradhatatlan húsvéti sonka, hozzá valamilyen különleges sajt, mellé a legfinomabb kalács és kenyér, ehhez illő kézműves lekvárok, és olajbogyóból készült termékek. Emellett finom szörpöket ihatunk, a virágokkal pedig dekorálhatjuk az ünnepi asztalt. A ház hangulatos belső udvarán a gyerekeket még kézműves foglalkozás is várja.



Kenyérlelke Fesztivál Húsvéti Piac a Fény Utcai Piacon (1024 Fény utca)

Április 2-án délelőtt 10 órától 17 óráig Budapest egyik legkedveltebb piaca, a Fény Utcai Piac hívja közösségi terébe a kenyér szerelmeseit. Az ingyenes Kenyérlelke Fesztiválon a húsvét alkalmával bemutatkoznak a legmenőbb pékségek, de jönnek kistermelők, lesznek kalács-workshopok és válogathatunk a minőségi sonkák között. Az eseményt utcazenészek, gyerekprogramok is színesítik. És bárki nevezhet saját kalácsával a Húsvéti Kalácsversenyen, melyen neves zsűri értékeli a legjobbakat.



Húsvétváró Pancs piac a Ferenc téren (1094 Ferenc tér)

Hangolódjatok a húsvétra egy remek termelői piaccal, finomságokkal és izgalmas programokkal a ferencvárosi Ferenc téren! Itt olyan termelők kínálják portékáikat, akiknek fontos a természettel való összhang. Szezonális zöldségek-gyümölcsök, sajtok, házi sonkák és szalámik, pékáruk, szörpök, lekvárok, gyümölcslevek, borok vásárolhatók meg az április 2-án 9:00 és 15:00 óra között megrendezett piacon. Minden hónapban egy vendég házigazdát invitálnak a gasztronómia világából közösségi főzésre, amelynek alapanyagát a helyi termelőktől szerzik be. Gyerekeknek vattacukor és ugrálóvár!


Helló Piac a Belvárosban (1052 Erzsébet tér)


Nézzétek meg ti is Budapest legmenőbb design vásárát az Erzsébet téren április 1-jén 11:00 és 17:00 óra között. Fedezzétek fel a hazai tervezők és designerek által készített legegyedibb és legkülönlegesebb táskákat, ruhákat, ékszereket, divatkiegészítőket, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs terméket, kézműves gasztrókészítményeket, természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat, egyedi baba-mama kiegészítőket és játékokat, zero waste és környezetbarát alternatívákat, igazi minőségi kincseket!


2023. március 28.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!