Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Vár Európa egyik legizgalmasabb katonai repülőgép múzeuma Szolnokon

 

Vár Európa egyik legizgalmasabb katonai repülőgép múzeuma Szolnokon

Felújított katonai repülők, interaktív élmények, kalandpálya, 4D mozi, szimulátorok és megannyi érdekesség csábítja a családokat.

Szeptember elején nyílt meg az országban egyedülálló interaktív replőmúzeum, a Reptár Szolnokon.

Az érdeklődők az újonnan felépített, 3000 négyzetméteres Hangárban körbejárhatják a kiállított gépeket, sőt, egyesekbe be is ülhetnek. A helyben bérelhető tableteken és az okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül áttanulmányozhatják a repülőgépek történetét és technikai adatait.


Az Indóházban a hazai katonai repülés történetét feldolgozó kiállítás várja a látogatókat, akik megismerkedhetnek a korabeli egyenruhákkal, rangjelzésekkel, a fegyverekkel és azokkal a fontos eseményekkel, amelyek meghatározták a magyar légierő történetét.

Emellett a 4D moziban és szimulátorok segítségével kipróbálható, hogy milyen érzés katonai repülőt és helikopterek vezetni. A rámpás rakodóépület keleti részében kiépített akadálypálya bátorságot, erőt és állóképességet, valamint logikai készséget egyaránt próbára tevő szórakozási lehetőséget teremt, míg a tematikus játszótér a legkisebbeknek nyújt aktív kikapcsolódást. 

Klassz élménybeszámolót találtok a múzeumról ezen a linken.

Hír forrása: mti
Kép forrása: reptar.hu 


2016. szeptember 20.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!