Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Vonatozz és kézműveskedj!

 

Vonatozz és kézműveskedj!

Gördülő alkotóház a Gyermekvasúton

A budapesti Gyermekvasút az őszi szünet több hétköznapján kézműves foglalkozást szervez a kijelölt vonatain. Hétvégén forgalomba áll a gőzmozdony is.
2020-as őszi szünetben: október 28-án szerdán, 29-én csütörtökön, 30-án pénteken vonatozás közben kézműves-foglalkozással várjuk a gyermekeket. A vonaton lehetőség nyílik 3D mozdonyszínezőt, papírsünit, pókhálófonatot készíteni, valamint levélnyomdázni. A különleges szalonkocsi a kijelölt menetrendszerinti vonatokban közlekedik, így a kézműves program őszi erdei túrával is kombinálható – érintve a Budai-hegység legnépszerűbb látnivalóit. A programot elsősorban a 4-10 éves korosztálynak szól.

A különleges kézműves kocsi a 200-as vonatszámú vonatokban közlekedik.

Indulás Hűvösvölgyből: 10:10-kor, 12:10-kor, 14:10-kor és 16:10-kor.

Indulás Széchenyihegyről: 11:03-kor, 13:03-kor, 15:03-kor és 17:03-kor.A különleges kocsiban való utazáshoz a normál vonatjegyen felül nosztalgia pótjegyet is váltani kell, mely felnőttek számára 200.-, gyermekek számára 100 forintba kerül. Jegyváltásra kizárólag készpénzben van lehetőség az utazás napján állomásaink pénztáraiban, illetve a vonat fedélzetén.

2020. október 25.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!