Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Bobo Fun Park

 

Bobo Fun Park

Nyitvatartás:

Iskolaszünetekben, hosszú hétvégéken és ünnepnapokon minden nap nyitva. Szeptembertől a nyári vakációig hétfő és kedd szünnap.


weboldal >>

8394 Alsópáhok
Kolping utca
Telefon: +36-70-6619-150

A BOBO FUN PARK játszóház, trambulinpark, élményközpont és rendezvényhelyszín egyben. A Balaton szomszédságában fekvő adrenalin arénában 30 attrakció várja a család minden tagját: 3 emelet magas interaktív mászófalak, beltéri kötélpálya, lézerlabirintus, „igazi” barlang, trambulin mezők és sok más izgalmas aktivitás.

A környék legmenőbb szülinapi helyszíne és találkozóhelye, ahol az időjárás nem szab határt a kalandoknak. A 3000 m2-es park önmagában egy vizuális sokkhatás. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba, szórakozás és randihelyszín. Osztálykiránduláshoz és csapatépítő tréninghez trendteremtő környezet. Fedezd fel!

Jó ha tudod:

  • Iskolaszünetekben, hosszú hétvégéken és ünnepnapokon minden nap nyitva. Szeptembertől a nyári vakációig hétfő és kedd szünnap.
  • A napot 2 négyórás játékidőre osztják: 10.00-14.00 ill. 15.00-19.00. Pénztárnyitás 30 perccel a játékidő kezdete előtt.
  • A játéktérbe csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális csúszásgátló zokniban léphetsz be. Ha korábban már jártál itt, ezt is viheted magaddal, így nem kell újra megvenned.
  • Benti használatú sportcipő a táskádban mindenképp legyen, hiszen a mászófalakra és a kötélpályára csak ebben mehetsz fel.

További elérhetőségek:

fun@bobofunpark.hu

bobofunpark.hu  

 

vissza

HETI programajánló a vidám családi pillanatokért!

Erre a hétre elsőként a Süss fel nap kezdetű dal közös családi énekelgetését ajánljuk. Ha ezzel megvagytok, és sikerült előcsalogatni a Napot, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani egy nektek tetsző eseményt a Szélforgó heti gyerek-programajánlójából, és irány a város!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!