Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Budai Arborétum

 

Budai Arborétum

Nyitva tartás:
03.01. - 10. 23. között h - v: 8:00 - 18:00 10.24. - 02. 28. között h - v: 8:00 - 16:00 Szombaton, vasárnap, ünnepnapokon és munkaszüneti napokon csak az Alsó Kert látogatható


weboldal >>

1118 Budapest
Villányi út 29-43.
Telefon:
+36-1-482-6270

Az ország egyik leggazdagabb arborétuma Budapest XI. kerületében, a főváros frekventált területén fekszik, gyalogosan 5 perces sétával elérhető a Móricz Zsigmond körtérről. Az Alsó Kert főbejárata a Villányi úti nagykapunál található, a (csak hétköznapokon látogatható) Felső Kert bejárata a Ménesi út 44. szám alatt nyílik.

Arborétum a nyitva tartási időben díjtalanul és szabadon látogatható.

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Két héttel az év sokak számára legnagyobb ünnepe előtt szinte minden a karácsonyról szól. Az előkészületek nem mindig a legpihentetőbb elfoglaltságok, de ha a sok szaladgálás mellett beterveztek egy-egy vidám családi programot, talán a „kötelező” feladatok is könnyebben mennek majd.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!