Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Sas-hegyi Látogatóközpont

 

Sas-hegyi Látogatóközpont

Nyitvatartás:

Augusztus 24-től hétvégén, munkaszüneti- és ünnepnapokon 10:00-18:00, terepi vezetések indulnak 11:00-15:00 között óránként. Szerdától péntekig csak csoportoknak, bejelentkezéssel. 

weboldal >>

1112 Budapest
Tájék u. 26.
Telefon: +36-30-408-4370

FONTOS INFORMÁCIÓ

A túrákra bejelentkezés szükséges!

Túrákon a maximális létszám: 15 fő!

***

A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület megújult Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat. A Menedék a betontengerben című interaktív kiállítás megtekintése után sétáljunk fel az emeleti panorámateraszra, ahonnan pazar budapesti kilátás tárul elénk, sőt webkamera segítségével a környék ragadozó madarainak szemszögéből is pásztázhatjuk a tájat.

Két szabadtéri terráriumban természetes élőhelyükön nézhetjük meg a pannon gyíkot és a zöld gyíkot. Tavasztól őszig rendszeresen tartanak kisemlős-bemutatót borzzal, nyesttel, görénnyel és más, városokban élő kisállatokkal.

Belépők:

- kiállítás, kilátó és szakvezetés a tanösvényen: 1400 Ft/felnőtt, 1000 Ft/gyerek, diák, nyugdíjas, 100 Ft/gyerek (0-3 év)

- kiállítás, kilátó: 700 Ft/felnőtt, 500 Ft/gyerek, diák, nyugdíjas, 100 Ft/gyerek (0-3 év)

Két- vagy több gyermekes családok esetén a kísérő felnőttek - maximum 2 fő – is kedvezményes jeggyel léphetnek be.

vissza

Heti programajánló a legjobb együtt töltött pillanatokért

A koronavírus járvány alatt sem áll meg az élet, csak átalakul, így mi is “hozzáalakulunk”. Az elkövetkező hetekben csupa olyan programot ajánlunk, amelyeket az otthonotok biztonságából vagy a szabadban tudtok élvezni. A kínálatban szerepelnek gyerekszínházi előadások, zene, otthoni családi móka, de még tánc is. És ha készítünk egy-egy jó válogatást, azt sem hagyjuk ki a sorból!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!