Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 pofonegyszerű húsvéti kézműves ötlet

2020.04.08.

5 pofonegyszerű húsvéti kézműves ötlet

amihez minden kellék megtalálható otthon.

Húsvéti kézműves összeállításunkban olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amiket egyszerűen és gyorsan, akár a legkisebb családtagot is bevonva tudtok megvalósítani. És persze azt is szem előtt tartottuk, hogy olyan kellékeket kelljen csak használni, amik általában minden háztartásban megtalálhatók. 




Meglepetés tojás ruhacsipeszből


Ruhacsipesz, papír, ragasztó - és kész is a meglepetés húsvéti tojás, akár a család minden tagjának a kedvenc színéből.

Forrás: onelittleproject.com




Pipik tojástartóból

Biztos nálatok is halmokban áll húsvétkor a tojástartó, amiből egy kis ragasztó, papír és filc segítségével aranyos pipiket tudtok készíteni akár húsvéti asztaldísz gyanánt.

Forrás: typicallysimple.com


Ujjlenyomat állatkák

Ezt akár a legkisebb gyerekekkel is megcsinálhatjátok. Csak egy kis ujjfesték, vagy fetékpárna, papír és filctoll kell hozzá. Elkészítetitek a húsvéti szezon tipikus kedvenceit, de egy kis fantáziával akár a szavannák vagy az őserdők állatait is megalkothatjátok.

Forrás: https://sarahndipities.indiemade.com/ 


Papírguriga nyuszi

Amiből szintén mindig van otthon elegendő tartalék, az a WC-papír guriga. Ebből pedig hipp-hopp nagyszerű nyuszikat lehet varázsolni. Fessétek be a guriga külsejét, akár egyszínűre, akár mintásra, majd vágjatok belőle ujjnyi vastag karikákat, amiket ragasszatok össze. És már kész is!

Forrás: the diydreamer.com


Tojásfadísz sóliszt gyurmából

Készítsetek só-liszt gyurmát 12 deka liszt, 12 deka só és 1 dl víz keverékéből. Nyújtástok ki kb. félujjnyi vastagra, vágjatok belőle tojásfromákat és fent egy akkora lyukat fúrjatok mindegyikbe, amibe belefér a szalag vagy zsinór, amit használni szeretnétek. Az így kapott formákat süssétek 120 fokon 2 órán keresztül sütőpapírral borított tepsiben. Ha kihűlt díszítsetek minden tojást kedvetek szerint. Használhattok spray vagy akrilfestéket és ha van otthon lakkfesték, akár azzal is befedhetitek. Után nem marad más, mint zsinór fűzni bele és feldíszíteni az otthoni tojásfát.

Forrás: designmom.com


2020. április 8.

Frissítve: 2022. március 31.

Fedőkép: designmom.com

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!