Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Egyszerű papírdekorációk karácsonyra

2022.12.16.

Egyszerű papírdekorációk karácsonyra

A karácsonyfára, az ajándék mellé és az ünnepi asztalra

A papír klassz alapanyag, hiszen általában mindenkinél van itthon pár színes lap vagy szalvéta. És ha van, akkor könnyen készíthettek belőle valami szépet, így a karácsonyi készülődés közepette nem kell anyagbeszerző körútra indulnotok. Lássuk, milyen szépségeket alkothattok néhány ív színes papírból!




3D hópehely dekoráció

Az óriáshópelyhet bármilyen papírból elkészíthetitek, akár régi újságpapírból is, így amellett, hogy gyönyörű még környezetbarát is lesz a dekoráció.


Egyszerű masni

A masnit használhatjátok ajándékok dekorálására, de akár a karácsonyfát is díszíthetitek vele. Arra figyeljetek, hogy amikor kivágjátok az alsó háromszöget, illetve a felsőt harmadoljátok, ne vágjátok be teljesen a papírt, különben a masni szétesik. A végén rögzíthetitek celluxszal vagy Milton kapoccsal is.


Színes karácsonyi papírrózsák

Pár papírszalvéta, egy olló és egy zsineg segítségével gyönyörű papírrózsákat készíthettek igen egyszerűen. A karácsonyi színekben pompázó virágok díszíthetik az ablakot a kilincsre akasztva, vagy a karácsonyfát is. Esetleg asztaldísznek is használhatjátok pár vázába illesztett fenyőágra felakasztva.


Fenyőfa szalvétadísz


A fenyőfát akár papír-, akár damasztszalvétából is elkészíthetitek. Hajtogatása olyan egyszerű, hogy egy kis segítséggel még a legkisebb családtagok is részt vehetnek a mókában.


Papírrozetta


A legvégére hagytuk a legegyszerűbbet. A színes papírrozettához tényleg nincs másra szükség, mint színes lapokra, ollóra és celluxra. A képen látható változatban a rozetta szélére apró lyukakat is ütöttek, ami lehet díszítés, vagy egy vékony cérnát, fonalat bele lehet fűzni és így felakasztani. A rozettákkal a lakás bármely részét díszíthetitek, mindenhol nagyon jól fog mutatni.


2022. december 16.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!