Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

 

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Nyitvatartás:
h - p: 8:00 - 20:00
szo - v: programok szerint

weboldal >>

1105 Budapest
Szt. László tér 7-14.
Telefon: +36-1-260-9959

A hagyományok megőrzése mellett törekednek az új értékeket hordozó kezdeményezéseknek is utat engedni. Ilyen például a zenés készségfejlesztő színi suli, ahova 6-99 éves korig várják az érdeklődőket, tehát akár az egész család együtt játszhat gyerekektől a nagyszülőkig.

A színes programkínálat tartalmaz színházi előadásokat, táncházat, kézműves foglalkozásokat, gyerekkoncerteket és játszóházi programokat is.

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Szerintünk minden gyerekes család leginkább egy programra vágyik ilyenkor januárban: egy kiadós szánkózással egybekötött hóemberépítős hógolyócsatára. Mi nagyon reménykedünk abban, hogy januárban még esik említésre érdemes mennyiségű hó. Addig is válogassatok friss, ropogós heti ajánlónkból.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!