Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Petőfi Irodalmi Múzeum

 

Petőfi Irodalmi Múzeum

Nyitvatartás:
k - v: 10:00 - 18:00


weboldal >>

1053 Budapest
Károlyi u. 16.
Telefon: +36-1-317-3611

A magyar irodalom szellemi, tárgyi, képi kincseinek tárháza olyan extrákkal, mint a múzeumnak otthont adó Károlyi-palota bejárása, az évente többször megrendezésre kerülő Pagony-feszt vagy a kiállításokhoz kötődő múzeumi foglalkozások.

Árak:

- állandó Petőfi Sándor-kiállítás

  • felnőtt 800 Ft
  • gyerek, diák, nyugdíjas 400 Ft
  • családi (2 felnőtt + kiskorú gyerekeik) 1400 Ft

- időszaki kiállítások

  • felnőtt 1000 Ft
  • gyerek, diák, nyugdíjas 500 Ft
  • családi 1800 Ft

- INGYENES CSALÁDI BELÉPÉS (26 év alattiaknak ill. 18 év alattiaknak és kísérőiknek CSAK az állandó kiállításokra): minden hónap utolsó szombatja

- INGYENES BELÉPÉS MINDENKI SZÁMÁRA a magyar nemzeti ünnepeken (március 15., augusztus 20. és október 23.) és a Magyar Kultúra Napján (január 22.)

vissza

Heti programajánló az együtt töltött pillantokért

Mi sem gondoltuk volna, hogy a nyári szünet után hipp-hopp itt is lesz az őszi, de így történt. Az édes semmittevés mellett egész biztos belefér néhány családi program is az időtökbe, ebben szeretnénk segíteni szokásos szüneti ajánlónkkal. Mivel összesen 10 napra kell tervezni, biztos jól jön egy kis segítség, ha teljesen tanácstalanok vagytok, merre is induljatok, de akkor is érdemes beleolvasni, ha csak egy-egy napra kerestek valamit. Kellemes pihenést kívánunk, szuper programokat kínálunk az őszi szünetre is!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!