Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Petőfi Irodalmi Múzeum

 

Petőfi Irodalmi Múzeum

Nyitvatartás:
k - v: 10:00 - 18:00


weboldal >>

1053 Budapest
Károlyi M. u. 16.
Telefon: +36-1-317-3611

A magyar irodalom szellemi, tárgyi, képi kincseinek tárháza olyan extrákkal, mint a múzeumnak otthont adó Károlyi-palota bejárása, az évente többször megrendezésre kerülő Pagony-feszt vagy a kiállításokhoz kötődő múzeumi foglalkozások.

Árak:

- állandó Petőfi Sándor-kiállítás

  • felnőtt 800 Ft
  • gyerek, diák, nyugdíjas 400 Ft
  • családi (2 felnőtt + kiskorú gyerekeik) 1400 Ft

- időszaki kiállítások

  • felnőtt 1000 Ft
  • gyerek, diák, nyugdíjas 500 Ft
  • családi 1800 Ft

- INGYENES CSALÁDI BELÉPÉS (26 év alattiaknak ill. 18 év alattiaknak és kísérőiknek CSAK az állandó kiállításokra): minden hónap utolsó szombatja

- INGYENES BELÉPÉS MINDENKI SZÁMÁRA a magyar nemzeti ünnepeken (március 15., augusztus 20. és október 23.) és a Magyar Kultúra Napján (január 22.)

vissza

Heti programajánló a legjobb együtt töltött pillanatokért

Idén sokkal jobb dolgunk van, mert most valahogy mindig hétvégére javul meg az idő. Így természetesen most is hozunk nektek szuper szabadtéri programokat szombat-vasárnapra, a kiránduláshoz passzoló finom, foszlós kifli receptet és programokat a legkisebb, a „közepes” és legnagyobb korosztálynak is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!