Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Ingyen nézhető a Kuflik 3. évada

2022.04.11.

Ingyen nézhető a Kuflik 3. évada

Időutazás, árnyékfurcsulás, vadonatúj évszak és egy titokzatos vándor bolygatja fel kedvenceink életét

Jó hírünk van azoknak, akik valami igazán csillemes programot keresnek tavaszra: elindult a Kuflik 3 – A kuflik és az Akármi sorozat a KEDD YouTube csatornáján! Kedvenceink új barátokkal, nem akármilyen kalandokkal és egy poénos rapslágerrel tértek vissza. A 13 új epizódot nemcsak a gyerekek, hanem a szülők és a kamasz tesók is imádni fogják.



A KEDD Stúdió gyártásában készült harmadik évadban olyan akármik történnek a kuflikkal, hogy az aztán tényleg nem akármi! Zödön elvarázsolt foltját keresi, Valér megpróbál eltévedni, Hilda végtelen hosszú sál kötésébe kezd, Fityirc és Titusz egy különleges kiállításra keverednek, Bélabá világkörüli útjáról mesél, Pofánka pedig majdnem végleg elkavarodik az időben.

A 13 új epizódból az is kiderül, miért bánjunk csínján a szőrbogyókkal, mit tegyünk, ha elfurcsul az árnyékunk, hogyan néz ki egy vadonatúj évszak, mire használható az odavissza-gumó, no és legfőképpen: hogy mi is az az Akármi! A hét kufli emellett olyan új szereplőkkel is megismerkedik, mint a titokzatos Mamóka, az ormányos Flömd, aki „szökdelős-elkapdosósozni” is tud, és a csavargó Vándorkaktusz, aki messzi földről érkezik az elhagyatott rétre.

 

Az új évadba két bónusz epizód is bekerült, amit korábban a sorozat moziváltozatában nem láthatott a közönség. Az egyik részben Zödön és Valér szerepet cserélnek, a másikban pedig jelentés nélküli szavak okoznak mulatságos perceket.

A Kuflik 3 – A kuflik és az Akármi erőssége a vizuális poénok mellett a sok-sok vicces hanghatás. „A kuflik hangzásvilága egy hatalmas játszótér. A figurák gyakran teljesen más hangon szólalnak meg, mint amire a megjelenésük alapján számítanánk: az ormányos Flömd például egy nagy elefánt, aki vékony orrhangon beszél” – mesélte Jurik Kristóf rendező egy interjúban. 

A sorozat egyik epizódjában pedig egy mókás rapdal is felcsendül a mesélő Scherer Péter színművész hangján. Ez a Csitt-csatt dal, amely szerintünk a következő nagy rajzfilmsláger lesz. A hozzá készült videó a Kuflik YouTube csatornájára is felkerült, és már közel 24 000-en látták.



Forrás: sajtóközlemény

2022. április 11.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!