Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Téli fesztiválok kis és nagy haspókoknak

Mert fesztiválok nem csak nyáron vannak. És télen éhesebbek is vagyunk:-) Vegyétek fel a legmelegebb szereléseteket, öltöztessétek jól fel a gyerekeket és irány valamelyik vidám téli 2018-as gasztrofesztivál!

 


 Fonyódi Kolbászfesztivál- február 3-4.

A téli Balaton egyik legnagyobb gasztronómiai eseményére idén is február első hétvégéjén kerül sor. Várják csapatok, baráti társaságok, családok jelentkezését a már hagyományossá vált szombati kolbásztöltésre. Ha egyszer ti is szeretnétek megnézni milyen, ha még a kerítés is kolbászból van, itt a helyetek. A fesztiválon helyet kapnak a legjobb magyar kézművesek portékái és bemutatói a termelői piacon. Rétessütés, erdélyi kürtöskalács, langalló, édességek és megannyi válogatott gasztronómiai finomság várja az érdeklődőket. Péntek délutántól vasárnap délutánig színpadi programok szórakoztatják a közönséget. A gyerekeket kreatív kézműves foglalkozással is várják.

 


 Pécsi Csokoládé Karnevál – február 3-4.

A Zsolnay Kulturális Negyedben hatodik alkalommal megrendezésre kerülő ingyenes fesztiválon a szakmai programok mellett gyerekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A legkisebb fesztiválvendégek életre kelthetik majd Gombóc Artúrt, pakolhatnak csokit modellvasútra, játszhatnak csokis logikai játékokkal. Az ország különböző pontjairól érkező csokoládékészítők igazi különlegességekkel, kézzel készült egyedi termékekkel várják a látogatókat. A sokszínű programok keretében a látogatók többek között készíthetnek csokis csigát, megtudhatják, hogy milyen jótékony hatása van a csokoládénak az emberi szervezetre és csokoládés kolbászt is kóstolhatnak!

 


 Budapesti Mangalica Fesztivál - február 9-11.

2018-ban tizenegyedik alkalommal rendezik meg Budapesten a Mangalica Fesztivált, a belváros szívében az V. kerületi Szabadság téren, mely összességében a 33. Mangalica Fesztivál lesz. Az esemény egyik érdekessége, hogy a kilátogató érdeklődők közvetlenül találkozhatnak az ország minden pontjáról érkező tenyésztőkkel és őstermelőkkel.  Szintén nagy népszerűségenk szokott örvendeni az élőállat kiállítás, amikor ideiglenesen felépített karámokba költözik a három fajtából (szőke-vörös- fecskehasú) 3-3 példány és egy anyakoca a kismalacokkal. A fesztivál része az egész napos színpadi műsor is.

 


X. Pilisszentkereszti Fánkfesztivál – február 10.

Mi is várhatja az egybegyűlteket egy vérbeli szlovák nemzetiségi fánkfesztiválon? Pilisszentkereszten ismerik a jó fánkfesztivál receptjét, hiszen immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg a fesztivált. Egész biztosan lesz idén is sok-sok fánk, farsangi felvonulás, fánkevő verseny, fánkkóstolás, tombola, harmonikások és az esemény zárásaként egy farsangi buli. Újdnság az idei fánkfesztiválon, hogy a látogatók, nem csak az állkapcsaikat tornásztathatják meg, de egy kis agytornára is lehetőség nyílik, hiszen Jeszenszky József versenysakkozó és sakkoktató 15 táblás sakk szimultánt játszik a jelentkezőkkel.

 


Kecskeméti Palacsinta Fesztivál – április 13-15. (február 23-25. helyett)

Kecskeméten immár második alkalommal kerül megrendezésre a három naposra bővített nagyszabású Palacsinta Fesztivál. A szervezők ígérete szerint lesznek itt palacsinta különlegességek, palacsintasütő és evő versenyek, színpadi programok, koncertek, igazi magyar betyárságok, népi mesterségek bemutatójaPéntekekn jurtaállítás, szombaton kutyasuli, vasárnap Palacsinta királylány és királyfi választás is színesíti a programot. A palacsintasütő verseny egész napos, szombati látványosság, ahol a versenyző csapatok 3 kategóriában mérettetnek meg: édes, sós, kreatív.

2018. január 25.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!