Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Az ország legcukibb mini-állatkertje

2020.10.29.

Az ország legcukibb mini-állatkertje

Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt nagyszerű élmény!

Régóta készültünk, hogy ellátogassunk sokak kedvenc mini állatkertjébe. A komlói Mini ZOO-ban, kis mérete ellenére sok kellemes percet lehet eltölteni és testközelből ismerherhetünk meg számos állatot. 


Az állatkert Komló kertvárosi részén található, és bár nem nagy területet foglal el, a kulturált környezetnek, a barátságos állatoknak és a segítőkész munkatársaknak hála, akár egy órát is kellemesen el lehet itt tölteni. A bejáratnál kapott leírás alapján kiderül, hogy melyik kertecekbe lehet bemenni, hol kell gondozó segítségét kérni, és hogyan visekedjünk a szabadon kószáló állatokkal.

A malackák karámja mellett hosszú botokat találtok, amelyekkel az állatkák hasát simogathatjátok meg, s ők ezt boldog röfögéssel nyugtázzák.
 

A ketrecek közötti sétányokon őzikék és különleges kisnézetű kínai selyemcsirkék sétálgatnak.

A ketrecekben többek között vicces szurikáták, vadászgörények és virgonc mókusok kergetőznek. 



Az állatsimogatókban nyuszikat és tengeri malacokat etethettek a helyszínen megvásárolható zoo csemegével.



Megtudhatjátok mennyire puha a csincsilla szőre, elbeszélgethettek az amazoni papagájjal vagy megcsodálhatjátok az énekét, és számos hüllőben is gyönyörködhettek.

A csincsillák, a papagájok és a hüllők már a benti részben töltik napjaikat.




Ha szerencsétek van, nem csak a kert egyik legújabb lakójával, a hófehér bennett-kenguruval ismerkedhettek meg, de megcsodálhatjátok erszényéből kikandikáló csemetéjét is. 



A Komlói Mini ZOO a Munkácsy Mihály utca 46. szám alatt található. Egész évben nyitva tart. Az aktuális nyitvatartásról a Facebook oldalukon találtok naprakész információt. Gyerekekenek 1200 Ft a belépő, felnőtteknek 1500 Ft,  a családi jegy pedig 4500 Ft-ba kerül.



2020. október 29.




vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!