Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Idilli kisgyerekes túra a Zsámbéki-medencében

2021.03.16.

Idilli kisgyerekes túra a Zsámbéki-medencében

Könnyű kirándulás a fővárostól mindössze fél órára

Ha hozzánk hasonlóan ti is keresitek az olyan fővároshoz közeli helyszíneket, ahol a tömegektől távol tudtok kirándulni, és még tilosban sem kell parkolni, mert a korábban érkezők már minden legális parkolóhelyet elfoglaltak, akkor jó helyen jártok. Ezen a héten egy rövidebb túrát ajánlunk figyelembe, amely egyáltalán nem megerőltető, így akár ovisokkal is könnyedén teljesíthető. A terep egyenetlensége miatt babakocsival nem ajánljuk, de hordozóban a kisebb tesókat is magatokkal vihetitek.




A 3.7 kilométeres körtúra nem igényel különösebb képességeket, sem erőnlét, sem tájékozódás szintjén, ugyanis csupán annyi a dolgotok, hogy a piros szőlő jelzést kövessétek.

A séta a Zsámbék és Perbál között elhelyezkedő Tök község főutcájáról indul és ide is érkeztek majd vissza. A temető mellett rengeteg szabad parkolóhelyet találtok és innen akár Zsámbék, akár Perbál felé elindulhattok a jelzésen.

Az út a Tök feletti szőlőhegyen vezet keresztül, ahol megcsodálhatunk néhány különösen szépen felújított pincét.

Szép kilátás nyílik az alattunk elterülő tájra és élvezhetjük a nyugalmat, amit csak saját gyerekeink kiáltozása szakít meg.

2021. március 16.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!