Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

1 nap - 3 szuper hely

 

1 nap - 3 szuper hely

Gyerekkel a Ráckevei-Dunánál

Bízunk benne, hogy tartogat még a szünet utolsó hete néhány szép napot. Erre az esetre egy szuper, az egész napot kitöltő programötletünk van, amely során három izgalmas és egymáshoz közeli helyszínre látogathattok el.




A főváros környékének egyik legbájosabb állatparkja, a Szigethalmi Vadaspark, ahova érdemes újra és újra ellátogatni, mert mindig tudnak valami újdonsággal szolgálni. Jelenleg a bejárat közelében egy felújított AN 2-es repülőgépet lehet megnézni kívülről-belülről, illetve egy helikoptert is (ezt csak kívülről). Innen gyalog vagy kisvasúton lehet eljutni a bejáratig.

Bent etethettek két- vagy négylábú állatokat, lehetőség van pónilovaglásra, de van játszótér és büfé is.

Találkozhattok Csodával és Kószával.

Megpróbálhatjátok felébreszteni röfit (nem fog sikerülni).

Vagy megcsodálhatjátok a kiskecskét, aki valamilyen tiokzatos módon bemászik az etetőbe, majd estig arra vár, hogy kivegyék onnan.

Miután megismerkedtetek a különféle madarakkal, az alpakkákkal, kengurukkal, szarvasokkal, szurikátákkal és társaikkal, irány a következő állomás, a vadaspark közvetlen szomszédságában lévő Emese Park.

Itt 10, 12, 14 és 16 órakor indulnak látogatások a középkori várispánságba. Mivel csoportokat is fogadnak, ha biztosra akartok menni, érdemes a látogatás előtt megérdeklődni, hogy aznap hányra érdemes odamenni.

A látogatás során megetethetitek a várispánság halait, a múzeumban igazi páncélinget próbálhattok (nagyon nehéz!), lehet gyertyát önteni és az íjászatot is kispróbálhatjátok.

Az izzasztó testgyakorlás után pedig mi jöhet más, mint a jól megérdemelt felfrissülés. Ehhez a közeli szigetcsépi szabadstrandot ajánljuk figyelmetekbe.

A szigetcsépi Fő utcán a Horgász köz és a Barátság utca között találjátok a lejárót a kis füves és homokos parttal rendelkező dunai szabadstrandra. A parton klassz strandbüfé és ugrálóvárak is várják a hűsölni vágyókat.

Kép forrása: Szigetcsép Strand Büfé Facebook oldala

2018. augusztus 26.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!