Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Budapest nevezetes fái egyetlen applikációban

 

Budapest nevezetes fái egyetlen applikációban

Az alkalmazás ingyenesen letölthető

A BPFatár applikáció remek kísérő a budapesti városi sétákon. Az alkalmazás használói több mint 100 nevezetes fa történetével és a hozzájuk kapcsolódó színes legendákkal is megismerkedhetnek. A BPFatáron keresztül a margitszigeti nevezetes fákról részletes botanikai leírások és egyéb érdekességek is elérhetőek. A nevezetes fákat külön piktogram jelöli és az applikáció fakataszter keresőjéből is rákereshetők.



A BPFatár-ban 38 fővárosi helyi védettségű terület, mint pl. a Balogh Ádám-szikla Természetvédelmi Terület, Apáthy-szikla Természetvédelmi Terület, Ferenc-hegy Természetvédelmi Terület vagy a Palotai-sziget Természetvédelmi Terület is szerepel. Ezek a területek a keresőből a nevük alapján elérhetőek, illetve a térképen is megjelenítésre kerültek. Minden egyes helyi védettségű területről egy rövid és egy részletes szakmai leírás olvasható, a felhasználó választása szerint.



A történetek, leírások fotókkal illusztráltak. Ezzel a fejlesztéssel a BPFatár a parklátogatók mellett a kirándulók számára is színes és hasznos információkat nyújt, valamint oktatási célra is kiválóan felhasználható.


Itt tölthetitek le a Play Store-ból, itt pedig az Apple Store-ból.


2020. október 27.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!