Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Év végére elkészül a Pünkösdfürdő Park

 

Év végére elkészül a Pünkösdfürdő Park

Új helyszín a város szélén pihenésre, játékra, sportolásra vagy akár piknikezésre

Júliusban kezdődtek a Pünküsdfürdői Park kivitelezési munkálatai a Pünkösdfürdő utcától közvetlenül északra, a Kossuth Lajos üdülőpart és a töltés közötti rézsűterületen. A tervek szerint a park átadására az év végén kerül sor.
Milyen is lesz a Pünkösdfürdői Park?  Egy modern szemléletű, környezettudatos, új tervezői megközelítéssel létrejött fenntartható zöldfelületet, ahol egyaránt lehetőség nyílik pihenni, játszani, sportolni, rácsodálkozni a természet értékeire és szépségére, andalogni, üldögélni, összejönni, piknikezni. Egy olyan park lesz, amely éppúgy az élővilágé, mint az embereké. Egy park, ahol egyszerűen jó lenni.A területet eltérő karakterű, többféle élőhelyet bemutató részekre osztották. E zónák más-más funkcióval rendelkeznek, így azok jobban elkülönülnek a park használóinak igényei szerint. Így például a családi sütögetés közben nem kell a sportpályák zaját hallgatni, vagy a kerékpárosoknak nem kell az útszegélyhez láncolni a bringát, hiszen külön pihenőpontot kapnak. Kutyák és gazdik saját agility pályán hódolhatnak a sportoknak.


A pihenőpark minden részét összefűzi egy kanyargó sétaút, egy interaktív tanösvény, valamint az a törekvés, hogy az ide látogató családok értékesen töltsék el szabadidejüket, a lehető legtermészetesebb környezetben.Forrás: fokert.hu

Kép: obuda.hu


2021. szeptember 28.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!