Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Év végére elkészül a Pünkösdfürdő Park

 

Év végére elkészül a Pünkösdfürdő Park

Új helyszín a város szélén pihenésre, játékra, sportolásra vagy akár piknikezésre

Júliusban kezdődtek a Pünküsdfürdői Park kivitelezési munkálatai a Pünkösdfürdő utcától közvetlenül északra, a Kossuth Lajos üdülőpart és a töltés közötti rézsűterületen. A tervek szerint a park átadására az év végén kerül sor.




Milyen is lesz a Pünkösdfürdői Park?  Egy modern szemléletű, környezettudatos, új tervezői megközelítéssel létrejött fenntartható zöldfelületet, ahol egyaránt lehetőség nyílik pihenni, játszani, sportolni, rácsodálkozni a természet értékeire és szépségére, andalogni, üldögélni, összejönni, piknikezni. Egy olyan park lesz, amely éppúgy az élővilágé, mint az embereké. Egy park, ahol egyszerűen jó lenni.



A területet eltérő karakterű, többféle élőhelyet bemutató részekre osztották. E zónák más-más funkcióval rendelkeznek, így azok jobban elkülönülnek a park használóinak igényei szerint. Így például a családi sütögetés közben nem kell a sportpályák zaját hallgatni, vagy a kerékpárosoknak nem kell az útszegélyhez láncolni a bringát, hiszen külön pihenőpontot kapnak. Kutyák és gazdik saját agility pályán hódolhatnak a sportoknak.


A pihenőpark minden részét összefűzi egy kanyargó sétaút, egy interaktív tanösvény, valamint az a törekvés, hogy az ide látogató családok értékesen töltsék el szabadidejüket, a lehető legtermészetesebb környezetben.



Forrás: fokert.hu

Kép: obuda.hu


2021. szeptember 28.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!