Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megépült a lombkorona sétány a Jeli Varázskertben

 

Megépült a lombkorona sétány a Jeli Varázskertben

Május 10-én, a Jeli Napon vehették birtokba a kirándulók az arborétum idei újdonságát.

A frissen átadott lombkorona sétány Szombathely virágoskertjében, a Jeli Arborétumban, más néven Jeli Varázskertben található. A szerkezet 130 méter hosszú, legmagasabb pontja 10 méter magasan van. Tartozik hozzá egy 6 méter magas völgyhíd is, amelyen a lépcsőzni nem tudó vagy nem akaró látogatók is tudnak közlekedni. A bátrabbak pedig akár a sétányhoz kapcsolt spirálcsúszdát is kipróbálhatják.

A sétányon elhelyezett tájékoztató táblákon az itt honos madarakról tudhatunk meg többet, illetve egy okostelefonos alkalmazás segítségével a hangjukat is meghallgathatjk, majd akár élőben be is azonosíthatjuk őket.

A Jeli Varázskert májusban naponta 8:00 és 17:00 óra között, júniusban 9:00 és 17:00 óra között, júliusban és augusztusban hézköznap 9:00 és 15:00 óra között, hétvégén 9:00 és 17:00 óra között tart nyitva. A belépő felmőtteknek 1300 Ft, gyerekeknek 1000 Ft, 3 éves kor alatt ingyenes.

Hír forrása: Szombathelyi Televízió youtube csatornája

Képek forrása: faipar.hu

2019. május 27.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!