Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Szenzációs kalandok a Maros-parton

 

Szenzációs kalandok a Maros-parton

Lombkorona sétány, magaslati bicikli, tiroli csúszópálya és társaik

A Csongrád megyei Makón található Kalandparton élményekben nem lesz hiány! A nagyobbak a 4 méter magasságban húzódó 29 elemből álló akadálypályán tehetik próbára ügyességüket, kitartásukat és erejüket. A kicsik kedvence a játékos feladatokkal teli gyermekpálya, amely egyben remek készségfejlesztő is. Található itt 8 méter magasságú óriás inga is és a Maros felett is nem csak átsikolhattok a canpoy pályán, de át is biciklizhettek. Mindezek mellett tiroli csúszópálya, óriás fészek és függőhíd, valamint trambulin is várja a kalandvágyó gyerekeket és felnőtteket.

És ha mindezen izgalom nem lenne elég, sétáljatok el a Sásvölgyi Lombokrona Sétányhoz, amely 10 méter magasan 191 méter hosszan kanyarog a folyóparton. Itt található a Kárpát-medence leghosszabb szárazföldi csúszdája is, amivel a leggyorsabban juthattok le a 18 méter magasan lévő, pazar panorámát nyújtó toronyból. 

Aktuális információkat a Kalandpart Facebook oldalán találtok.
Képek és információ forrása: Maros Kalandpart honlapja és Facebook oldala, Sásvölgyi Lombkorona sétány honlapja
2019. augusztus 19.
vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!