Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Tavasszal avatják a Pünkösdfürdő parkot

 

Tavasszal avatják a Pünkösdfürdő parkot

Már csak az utolsó simítások vannak hátra a nyitásig

Utolsó fázisához érkezett a Pünkösdfürdő park kivitelezése, s bár a hideg téli időjárás átmenetileg lassítja a kivitelezési munkát, mire a jó idő és a tavaszi napsütés megérkezik, használatra készen fog állni a héthektáros pihenőpark.



A városszéli park a Duna mellett - a Kossuth Lajos üdülőpart mentén a  Barát-pataktól délre eső területen egészen a BKV sportcentrumig - éppúgy lesz az állat- és növényvilágé, mint a pihenni vagy sportolni vágyó embereké. Lesz közvécé, napvitorlás játszótér, esőbeálló és kerékpáros pihenő is, hiszen a terület az Eurovelo része. A gyerekek birodalma színes trambulinokból, fedett csúszdákból és mászóelemekből áll majd. Ezenk kívül alakítanak ki tűzrakó helyeket, sportpályákat (péládul homokos strandröplabdapálya, pétanque-pálya), de lesznek szabadtéri fitneszeszközök és egy kerékpárszervizpont is. Egy integrált parkrészen a kutyások szabadon engedhetik majd a kedvenceiket.



A 1,5 kilométer hosszú park területe összesen 685 fával, több ezer cserjével és évelővel gazdagodik.



Forrás: obuda.hu

2022. február 1.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!