Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Vízpart helyett hűsítő erdőfürdő

 

Vízpart helyett hűsítő erdőfürdő

Újdonságok a börzsönyi kisvasutak háza tájáról

Ha a vízpartot szívesen felcseréletik erdőjárására, akkor a Börzsönyben jó helyen jártok. Július 16-tól immár teljes vonalon, Szobtól Nagyirtáspusztáig közlekednek a Brezina-völgyi Erdei Vasút járatai. A vonatokat augusztus 31-ig péntektől vasárnapig vehetitek igénybe a kirándulásaitok során. Nagyirtáspusztán lehetőség nyílik átszállni a Nagybörzsönyi Erdei Vasút járatára és folytatni az utazást egészen Nagybörzsönyig. Részletes menetrendet és a menetdíjakat ezen a linken találjátok.A Kemencei Erdei Múzeumvasút 2021. július 24-én szeretettel vár minden kedves érdeklődőt az ilyenkor szokásos kisvasúti napján, és egy kis szerencsével a felújítás alatt álló kisvasutat már a teljes vonalon igénybe fogjátok tudni venni ezen a napon. A programok között szerepel járműparádé, vasútmodell-kiállítás, kézműves foglalkozások és természetesen kisvasutazás is. Naprakész információkért kövessétek az eseményt!


A Királyréti Erdei Vasúton még tart a felújítás, így itt a járatok még nem közlekednek.Fotó: Brezina-völgyi Erdei Vasút Facebook oldala

2021. július 13.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!