Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

3 uniszex farsangi jelmez

2021.02.03.

3 uniszex farsangi jelmez

Otthon is fellelhető alapanyagokból

Bár nagy farsangi partizásra nem számíthatunk idén, de azért otthon is lehet jelmezbált rendezni, nem igaz? Arról nem is beszélve, hogy számos helyen hirdetnek online jelmezversenyt és ehhez is szükség lehet néhány ötletre. Mi most hármat mutatunk nektek, ami jó kiindulási alap lehet és kedvetek szerint szabhatjátok testre. Egyszerű dizájnokat választottunk és külön bevásárlást sem igényel, ha belefognátok a kézműveskedésbe.


Búvárjelmez

Alapnak megfelel bármilyen fekete harsinya, jégeralsó, sí aláöltöző egy fekete felsővel. A búvárpalackok műanyag falkonokból készülnek és kötéllel vannak a kis búvárra erősítve. Béketalpat akár kartonpapírból is készíthettek hozzá és a nyári lepkeháló is jó szolgálatot tehet.

Ötlet forrása ezen a linken.



Denevérkosztüm

Szintén egy sötét alapöltözet szükséges ehhez a jelmezhez is, amit anyagból vagy papírból készült denevérszárnyakkal egészítünk ki. A maszk napszemüvegre ragasztott kartonpapírból készült.

Ötlet forrása ezen a linken.


Pizzaszelet jelmez


Elkészíthető filcből, vagy bármilyen más anaygból - akár vastagabb papírból is -, aminek van tartása. A feltétek kiválogatásának és megakotásának csak képzeletünk szab határt.

Ötlet forrása ezen  a linken.


Borítókép: Paige Cody on Unsplash



2021. február 3.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!