Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Ingyenes előadások a bábszínházi világnapon

 

Ingyenes előadások a bábszínházi világnapon

Március 21-én jobbnál-jobb előadások közül válogathattok

Március 21-én ünnepeljük a bábszínházi világnapot, melynek alkalmából a korábbi évekhez hasonlóan idén is számos nagyszerű bábelőadást élvezhetünk, igaz ezúttal csupán online formában. Ez természetesen semmit sem von le értékükből, így mindenkit arra biztatunk, hogy használja ki a lehetőséget és nézzetek sok-sok klassz bábmesét!

Lássuk a 2021-es felhozatalt!

A Ciróka Bábszínház Facebook-oldalán az óvodásoknak szóló Babaróka című előadást nézhetitek meg március 21-én.A Harlekin Bábszínház A három kismalac című népszerű előadását tűzi műsorra, amely egész hétvégén elérhetővé tesz weboldalán.A Vaskakas Bábszínház online színpadán 2021. március 21-én 11 órától  A manógyár című előadást láthatjátok.A Budapest Bábszínház ebből az alkalomból a gyerekeknek a 80 nap alatt a Föld körül című előadást ajánlja YouTube csatornáján vasárnap reggel 8 órától éjfélig.A Bóbita Bábszínház a Szélkötő Kalamonát tűzi műsorra. Az előadást március 20-án és 21-én is megnézhetitek a színház Youtube csatornáján.A Vojtina Bábszínház jóvoltából a Messzeringó című kamarajáték előadás online bemutatóját láthatjátok március 21-én. Az előadás csak ezen a napon lesz elérhető a színház Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján. A Bábszínházi Világnap alkalmából a Kövér Béla Bábszínház nagy sikerű Hurka Gyurka előadását tekinthetitek meg a színház weboldalán március 21-én reggel 8-tól egészen estig.

Jó szórakozást!
2021. március 20.
vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!