Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Nagy Gyerekprogram Felmérés

Vegyél részt Nagy Gyerekprogram Felmérésünkben és nyerj családi pihenést válaszaiddal a Szélforgótól 2023. szeptember 4-24. között!

Töltsd ki felmérésünket, add meg adataidat és máris részt veszel az ajándékok sorsolásában.

A felmérést hiánytalanul kitöltő és minden kért, személyes adatot megadó játékosok között véletlenszerűen sorsoljuk ki a fődíjat, a 2 éjszakás családi pihenést a gyermekbarát Kolping Hotelben, Alsópáhokon.  

Sőt további értékes nyereményekre is számíthattok! 

Még több részlet az ajándékokról ezen a linken.

Nagy Gyerekprogram Felmérés 2023

1. Milyen gyakran szerveztek közös, családi programot? *:2. Milyen gyerekprogramot kedvel a család leginkább? (maximum 3 válasz jelölhető be) *:

3. Általában mennyivel előre tervezitek meg a közös családi programot? *:4. Ki a programfelelős leggyakrabban a családban? *:5. Hogyan választjátok ki az interneten, milyen családi programon vegyetek részt? Kérjük, azt jelöld be, amelyik jellemzőbb rátok. *:

6. A „házon kívüli” gyerekprogramok mellett, milyen otthoni szabadidős tevékenységet kedveltek még? (maximum 3 válasz jelölhető be) *:


7. Utazik a család, itt az élménygyűjtés ideje! Mi a legjellemzőbb a ti családotokra? (Több válasz is bejelölhető.) *:

8. Hogyan találtatok rá a Szélforgó weboldalra? *:

9. Milyen más gyerekprogram-ajánló weboldalt használtok még a Szélforgón kívül? *:
10. Tervezzük egy kisgyermekes családok igényeit kiszolgáló, saját webshop elindítását és egy ehhez kapcsolódó felmérés készítését. Lenne kedved részt venni ebben a felmérésben? *:

11. Szeretnétek tippeket kapni családi, gyerekprogramok tervezéshez elektronikus hírlevelünk formájában? *:

Nevem (vezetéknév és keresztnév) *:
E-mail címem *:
Lakhelyem *:Családi állapot *:


Gyermekeim száma *:

Gyermekeim kora: *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Részletes játékszabály és részvételi feltételek itt olvashatjátok át.

Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló törvény értelmében tájékoztatjuk, hogy a játékban való részvétellel adatai a Szélforgó adatbázisába kerülnek, amelyek kezelését és feldolgozását a Szélforgó Gyerekprogram-ajánló Kft. végzi. Az adatok megadása önkéntes. Az adatokat kizárólag saját marketing tevékenységünkhöz, piackutatás és a felhasználók tájékoztatása céljára használjuk fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben bármikor kérheti személyes adatainak törlését levélben a 2112 Veresegyház, Harmat utca 12. címen. 

Részletes adatvédelmi tájékoztatónk ezen a linken érhető el:  www.gyerekprogramajanlo.hu/az-oldal-hasznalatarol

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!